Acts Pro – Madame Zimbra

Simone Smet is als waarzegster Madam Zimbra eigenlijk een oplichtster. Zij voorspelt wat iedereen graag hoort maar rekent daar behoorlijk voor door. Zo kan zij, ook in deze tijden, er nog een meid op na houden. En welke meid? Het laatste exemplaar van godvrezende vrouwen met een devotie voor alle heiligen en voor wie het woord seks alleen al taboe is.

Wanneer madammeke Verheyden, één van haar klanten, overlijdt laat deze een testament na waarin zij  Madam Zimbra stipuleert als erfgename. Een klein clausule, ze moet getrouwd zijn binnen de maanden dat  maakt dat de poppen aan het dansen gaan. Te meer dat haar broer Lucien net terug uit “den bak” zich ook met de erfenis wil bemoeien.

Neefje Johnny moet ook mee op mannenjacht, maar heeft meer problemen met zijn eigen liefdesleven. Komt Peter voor Zimbra of voor iemand anders. De ontevreden klant Georgette en de onverwachte Victoire Verheyden maken deze komedie tot een hilarisch geheel.

Met Magda Van den Berghe, Brigitte de Craene, Frieda Roc, Daisy Mortelmans, Leslie Van Looy, Kenneth De Rooij, Dominique van Eersel en Mark Riské

voorstelling: 3-4-en 5 mei 2018

 

 

 

Datum

03 mei 2019

Tijd

(zondag om 15:00u)
20:15

Locatie

leftBANQ theater
Halewijnlaan 80 2050 Antwerpen
ACTS PRO

Organisator

ACTS PRO
Telefoon
0472 644 524
Email
info@actspro.be
Website
http://www.actspro.be